دانشگاهیان دانشگاه سلمان فارسی کازرون، به پویش ملی سلامت پیوستند

۱۹ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۹ کد : ۳۸۳ اخبار دانشگاه
همزمان با اجرای پویش ملی سلامت در سطح کشور، دانشگاهیان دانشگاه سلمان فارسی کازرون با شرکت در برنامه غربالگری، به این پویش پیوستند.
دانشگاهیان دانشگاه سلمان فارسی کازرون، به پویش ملی سلامت پیوستند

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، صبح امروز، 19 آذر و با همکاری مشترک مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی و کانون همیاران سلامت بهداشت دانشگاه سلمان فارسی کازرون با شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، غرفۀ پایش سلامت جهت سنجش فشار خون و دیابت برپا گردید. در این غرفه که با استقبال دانشجویان، اعضاء هیئت علمی و یاوران علمی این دانشگاه مواجه شد، نمونه‌گیری خون انجام و جهت سنجش به آزمایشگاه ارسال گردید.

همچنین به مناسبت روز جهانی مبارزه با ایدز، همزمان با برپایی غرفۀ پایش سلامت، غرفۀ دیگری برای غربالگری رایگان HIV نیز در این مرکز دانشگاهی برپا گردید. در این غرفه نیز ضمن ارائۀ مشاوره‌های لازم، از افراد متقاضی نمونه‌گیری صورت پذیرفت.

گفتنی است پویش ملی سلامت از 20 آبان تا 20 دیماه 1402 و با هدف شناسایی مبتلایان به پرفشاری خون و دیابت در سنین بالای 18 سال در سراسر کشور در حال برگزاری است.