با حضور دکتر چنگیز رحیمی صورت پذیرفت

برپایی کارگاه آموزش کنترل خشم در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

۱۹ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۲ کد : ۳۸۴ اخبار دانشگاه
کارگاه آموزش مهارت کنترل خشم، با حضور یاوران علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون و با سخنرانی و تدریس دکتر چنگیز رحیمی، عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز و دبیر مراکز مشاوره منطقه ۷، در سالن اجتماعات دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد.
برپایی کارگاه آموزش کنترل خشم در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر رحیمی در این کارگاه، کسب شناخت پیرامون احساس‌ها و هیجان‌ها و همچنین آگاهی یافتن نسبت به علل بروز عصبانیت را از جمله مواردی برشمرد که می‌تواند در کنترل خشم موثر باشد و در این زمینه یادآور شد: برای خنثی کردن خشم، می‌توان از دو شیوه استفاده کرد. شیوه‌های بلند مدت باعث می‌شوند آستانه تحمل فرد در موقعیت‌های خشم‌برانگیز افزایش یابد و شیوه‌های کوتاه مدت نیز به فرد این امکان را می‌دهند که بتواند شرایط خود را در موقعیت لحظه‌ای که در آن قرار گرفته، بهتر مدیریت کند.

دکتر رحیمی در ادامه در قالب فعالیت‌های کارگاهی به آموزش شیوه‌های بلندمدت و کوتاه مدت مدیریت و کنترل خشم پرداخت.

گفتنی است این کارگاه، در ادامۀ سلسله کارگاه‌های آموزشی مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در راستای توان‌فزاافزایی یاوران علمی این دانشگاه برگزار شد.