با هدف افزایش آگاهی دانشجویان جهت ازداوج‌های پایدار صورت پذیرفت

برپایی یک کارگاه توانمندسازی دیگر در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

۲۵ آذر ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۷ کد : ۳۸۷ اخبار دانشگاه
با هدف افزایش آگاهی دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون، کارگاه آموزشی «آیا من همان نیمه گمشده‌ات هستم؟» با حضور دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون و با سخنرانی و تدریس دکتر چنگیز رحیمی، عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز برگزار شد.
برپایی یک کارگاه توانمندسازی دیگر در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر چنگیز رحیمی در این کارگاه، ضمن معرفی پنج باور اشتباه دربارۀ عشق و تشریح هر کدام از این باورها، به معرفی انگیزه‌های مختلف برای ازدواج پرداخت. این استاد دانشگاه شیراز همچنین با معرفی انگیزه‌های درست و اشتباه برای ازدواج، شناخت دقیق این انگیزه‌ها را از جمله زمینه‌هایی دانست که ضمن ایجاد آگاهی مناسب در روابط بین فردی، زمینۀ لازم برای پایداری ازدواج‌ها را نیز ایجاد خواهد نمود.

گفتنی است این کارگاه در ادامه مجموعه کارگاه‌های آموزشی و توانمندسازی دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون و توسط مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی این دانشگاه با همکاری کانون همیاران سلامت روان دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد.