اطلاعیه شماره یک وام دانشجویی

۰۱ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۴ کد : ۴۲۹ اطلاعیه ها
اطلاعیه شماره یک وام دانشجویی

اطلاعیه ثبت‌نام وام های دانشجویی در سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان

پیرو بخشنامه شماره ۱۳۰/۱۲۹۰۹ مورخ 23 بهمن 1402صندوق رفاه دانشجویان در خصوص زمان‌بندی ثبت درخواست وام‌های دانشجویی نیم‌سال دوم سال‌تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ در سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان به آدرس https://refah.swf.ir/ موارد ذیل را به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رسد:

1. امکان ثبت درخواست وام‌های تحصیلی (ویژه دانشجویان دوره روزانه) از تاریخ 1 اسفند 1402 در سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان در دسترس دانشجویان متقاضی واجد شرایط قرار خواهد گرفت و مهلت ثبت‌نام این وام در تاریخ 31 فروردین 1403 به پایان خواهد رسید.

2. از تاریخ 1 اردیبهشت 1403 امکان ثبت درخواست وام ضروری و ودیعه مسکن ویژه متأهلین (ویژه دانشجویان دوره روزانه) در سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان فراهم می‌گردد و مهلت ثبت‌نام این وام‌ها در تاریخ 15 اردیبهشت 1403 به پایان خواهد رسید.

3. درخصوص ثبت‌نام وام شهریه دانشجویان نوبت دوم (شبانه) پس از تامین منابع مالی مربوطه توسط صندوق رفاه دانشجویان و ابلاغ اعتبار از طرف صندوق به دانشگاه‌های تحت پوشش، از طریق همین درگاه اطلاع‌رسانی لازم انجام خواهد شد.

4. پیرو بخشنامه فوق‌الذکر، ارائه گواهی کسر از حقوق صرفاً برای دانشجویانی که بالاتر از 120 میلیون تومان وام دریافت خواهد نمود الزامی است.

معاونت دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون