از سوی مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون صورت پذیرفت

برپایی دو کارگاه آموزشی با موضوع ازدواج و پایداری خانواده

۰۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۶:۰۹ کد : ۴۳۴ اخبار دانشگاه
دو کارگاه آموزشی با موضوع ازدواج و پایداری خانواده، از سوی مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون و با حضور جمعی از دانشگاهیان و متخصصان حوزۀ مشاوره، برگزار شد.
برپایی دو کارگاه آموزشی با موضوع ازدواج و پایداری خانواده

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، کارگاه «انتخاب آگاهانه، ازدواج عاشقانه» ویژه دانشجویان و کارگاه «زندگی شاد، سالم و پایدار» ویژه یاوران علمی و خانواده‌ها، با تدریس دکتر ژاله رفاهی، رئیس انجمن مشاوره استان فارس، در دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار و در قالب این کارگاه‌ها، مبانی و برخی از اصول بنیادی تشکیل خانواده و پایدار نگه داشتن آن در محیطی شاد و سالم، آموزش داده شد.

دکتر رفاهی در این کارگاه‌ها با مروری بر نگرش‌های رایج در دوران پیش از ازدواج، به ضعف‌ها و قوت‌های ناشی از این نگرش‌ها اشاره کرد و با ارائۀ راهکارها و کلیدهای اصلی برقراری ارتباطی پایدار و سرزنده در محیط خانواده، به ارائۀ آموزش‌هایی در این حوزه پرداخت.

گفتنی است این کارگاه‌ها در قالب مجموعه کارگاه‌های توانمندسازی و آگاهی‌بخشی مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد.