۱۶ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۵:۴۱ کد : ۴۴۰ اطلاعیه ها

باسمه تعالی

اطلاعیه خوابگاه‌های دانشجویی

با آرزوی سالی خوب و خوش برای همه شما دانشجویان عزیز ساکن خوابگاه‌ها، به اطلاع می‌رساند کلیه خوابگاه‌های دانشگاه از تاریخ 24 اسفند 1402 لغایت 14 فروردین 1403 تعطیل می‌باشد. لذا لازم است موارد ذیل را رعایت نمایید:

1. با توجه به این‌که در ایام تعطیلات نوروز برق خوابگاه‌ها قطع می‌شود، نسبت به تخلیه یخچال، نظافت آن و قطع برق آن اقدام گردد.

2. اتاق به طور کامل نظافت و تخلیه کامل صورت گیرد و کلید اتاق تحویل مسئول خوابگاه گردد.

3. در زمان تخلیه اتاق، از بسته بودن شیرهای آب شوفاژها، درب و پنجره‌ها و خاموشی چراغ‍ها و وسایل برقی اطمینان حاصل شود.

4. از آنجا که در نظر است آشپزخانه‌ها، راهروها و سرویس‌های بهداشتی سمپاشی گردد، ضروری است نسبت به جمع‌آوری کلیه وسایل از محل‌های ذکر شده اقدام گردد.

5. از نگهداری پول و اشیاء قیمتی در اتاق جداً خودداری نمایید. دانشگاه هیچ‌گونه مسئولیتی در قبال آنها نخواهد داشت.

معاونت دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون