با حضور خانواده شهید مهدی جوانمرد صورت پذیرفت

آیین رونمایی از کتاب «شقایق سرخ»، نوشتۀ یکی از دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد

۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۱۹ کد : ۴۵۷ اخبار دانشگاه
با حضور خانواده شهید مهدی جوانمرد و جمعی از دانشگاهیان دانشگاه سلمان فارسی کازرون، از کتاب «شقایق سرخ»، اثر داستانی سمانه افشاریان، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه سلمان فارسی کازرون رونمایی شد.

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، کتاب شقایق سرخ، روایتی داستانی از زندگی شهید مهدی جوانمرد، از شهدا دوران دفاع مقدس شهرستان کازرون است که در سال 1360 به مقام رفیع شهادت رسید.

سمانه افشاریان، دانشجوی رشته زبان و ادبیات فارسی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه سلمان فارسی کازرون و نویسندۀ این کتاب، در حاشیه برپایی این آیین، ضمن تقدیر از همراهی خانواده شهید جوانمرد، این کتاب را ادای دینی به شهدا و خانواده آنها برشمرد که تلاش می‌کند با استفاده از ادبیات داستانی، زندگی یکی از شهدا را برای مخاطب‌ها روایت کند.

گفتنی است این برنامه از سوی کانون کتاب دانشگاه سلمان فارسی کازرون و با حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی و کتابخانه مرکزی این دانشگاه برگزار شد.