با حضور جمعی از دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون صورت پذیرفت

کارگاه آموزشی مهارت‌های زندگی برگزار شد

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۲۹ کد : ۴۶۳ اخبار دانشگاه
با هدف توان‌افزایی دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون، کارگاه آموزشی مهارت‌های زندگی با تدریس دکتر علیرضا عظیم‌پور، عضو هیئت علمی گروه روان‌شناسی این دانشگاه برگزار شد.
کارگاه آموزشی مهارت‌های زندگی برگزار شد

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر عظیم‌پور، در این کارگاه با تشریح برخی از مهارت‌های پیشگیرانۀ زندگی مانند قدرت نه گفتن، مهارت ابراز وجود و... در قالب فعالیت‌های کارگاهی به تدریس مواردی همچون برقراری ارتباط موثر، حل مسئله، تنظیم و کنترل هیجان‌ها و... پرداخت.

عضو هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون همچنین با مروری بر مسائلی که دانشجویان به طور معمول در سال اول ورود به دانشگاه و خوابگاه تجربه می‌کنند، به ارائۀ توضیحاتی پیرامون چگونگی تشخیص فرد جهت اینکه نیاز به ملاقات به روانشناس دارد، پرداخت.

گفتنی است این کارگاه از سوی مرکز مشاوره، سلامت و سبک‌زندگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون و در قالب مجموعه کارگاه‌های توانمندسازی و مهارت‌افزایی دانشجویان در حوزه‌های سلامت روان و سبک‌زندگی برگزار شد.