برپایی نشست گفتگو و تبادل نظر مدیریت هسته گزینش دانشگاه شیراز با یاوران علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۳۷ کد : ۴۶۴ اخبار دانشگاه
ظهر روز دوشنبه، ۱۰ اردیبهشت ماه، با حضور دکتر الهام قدرتی، مدیر هسته گزینش دانشگاه شیراز و جمعی از کارشناسان و مسئولان هستۀ گزینش این دانشگاه، نشست گفتگو و تبادل‌نظر با یاوران علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد.

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در این نشست صمیمی، پس از طرح دیدگاه‌ها، رویکردها و تشریح حوزه کاری هستۀ گزینش از سوی دکتر قدرتی، یاوران علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون به طرح نقطه‌نظرها و ارائۀ پیشنهادهایی پرداختند.

گفتنی است این نشست به دنبال برگزاری نشست‌های تعاملی و گفتگویی هستۀ گزینش دانشگاه شیراز با مجموعه‌های مختلف دانشگاهی و در راستای افزایش تعامل‌ها با یاوران علمی شاغل در دانشگاه‌ها، در سالن کنفرانس دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد.