کارگاه آموزشی پیشگیری از رفتارهای خودآسیب‌رسان برگزار شد

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۵:۰۶ کد : ۴۶۷ اخبار دانشگاه
در ادامه برگزاری کارگاه‌های آموزشی و توانمندسازی در حوزۀ سلامت روان، کارگاه آموزشی پیشگیری از رفتارهای خودآسیب‌رسان، ویژه همیاران سلامت روان دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد.
کارگاه آموزشی پیشگیری از رفتارهای خودآسیب‌رسان برگزار شد

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، مرضیه مشایخ، کارشناس مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه، در این کارگاه که با حضور جمعی از دانشجویان برگزار شد، علاوه بر معرفی انواع رفتارهای آسیب‌زننده، به راه‌های شناسایی علائم مشکوک و افراد در معرض خطر پرداخت.

وی همچنین ضمن معرفی راه‌های ارتباط با مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، با دعوت از دانشجویان برای افزایش ارتباط با این مرکز و هدایت افرادی که احتمال می‌دهند در معرض خطرهای مختلف مرتبط با حوزه سلامت روان باشند، به ارائۀ راهکارهایی برای پیشگیری از مصرف مواد مخدر، مشروبات الکلی، رفتارهای پرخطر، اقدام به خودکشی و... پرداخت.