با حضور دانشگاهیان صورت پذیرفت

برپایی دو مراسم سوگواری و بزرگداشت رئیس‌جمهور شهید و هیئت همراه در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۶:۰۰ کد : ۴۷۶ خبر اول
صبح امروز، ۳۱ اردیبهشت‌ماه و به دنبال شهادت آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران اسلامی و هیئت همراه ایشان در سانحۀ هوایی، دو مراسم سوگواری و بزرگداشت در دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد.

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، حجت‌الاسلام علیرضا شهریاری‌پور، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، با بیان سخنانی در این دو مراسم که در نمازخانه ساختمان مرکزی دانشگاه و همچنین در پردیس دانشگاه و با حضور اعضاء هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان برگزار شد، ضمن تسلیت این حادثۀ جانکاه به محضر حضرت ولی عصر(عج)، مقام معظم رهبری و مردم شریف ایران اسلامی، به بیان وجوه برجستۀ شخصیتی و تلاش‌های خستگی‌ناپذیر آیت‌الله رئیسی پرداخت و عملکرد ایشان را در مسئولیت‌های مختلفی که برعهده داشتند، به ویژه در دوران ریاست‌جمهوری، به مثابه فرصتی ارزشمند برای اعتلای کشور برشمرد که دستاوردهای پرشمار و قابل توجهی را به همراه داشت.

حجت‌الاسلام شهریاری‌پور همچنین با تشریح عملکرد و بخشی از دستاوردهای دولت شهید آیت‌الله رئیسی، از جمله در حوزه‌های روابط بین‌الملل، بهداشت، آموزش عالی کشور و...، به بیانات مقام معظم رهبری اشاره و با تأکید بر عزم و ارادۀ جدی مردم، از آمادگی عموم کارگزاران کشور و ویژه جامعۀ دانشگاهی در جهت جلوگیری از بروز هرگونه خللی در مسیر خدمت‌رسانی و تداوم قدم برداشتن در مسیر سربلندی بیش از پیش کشور خبر داد.

همچنین در مراسم سوگواری و بزرگداشتی که در پردیس دانشگاه برگزار شد، دکتر ابوذر دهداری، عضو هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون و از قاریان ممتاز قرآن، به تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید پرداخت.