در آستانه فرارسیدن رحلت پیامبر عظیم‌الشأن اسلام(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع) صورت پذیرفت

برگزاری مراسم زیارت عاشورا در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

۱۲ مهر ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۶ کد : ۴۹ اخبار دانشگاه
صبح امروز، ۱۲ مهرماه و در آستانه فرارسیدن رحلت پیامبر عظیم‌الشأن اسلام(ص) و شهادت امام رضا(ع)، مراسم پرفیض زیارت عاشورا در دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار گردید.
برگزاری مراسم زیارت عاشورا در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در این مراسم که با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و با حضور جمعی از اعضا هیئت رئیسه، اعضا هیئت علمی و کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در محل سالن نمازخانه این دانشگاه برگزار شد، همزمان با قرائت زیارت عاشورا، نوحه‌خوانی نیز توسط یکی از مداحان اهل بیت(ع) برگزار شد. همچنین این برنامه همزمان و از طریق بستر مجازی نیز در دسترس دانشگاهیان سایر دانشگاه‌های شهرستان کازرون قرار گرفت.

گفتنی است این برنامه از سوی پایگاه مقاومت بسیج احمدی‌روشن دانشگاه و با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی و گروه امور شاهد و ایثارگر دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد.