۲۱ مرداد ۱۴۰۳ | ۲۱:۱۰ کد : ۴۹۹ اطلاعیه ها

اطلاعیه پیش ثبت‌نام خوابگاه دانشجویی دختران

به اطلاع دانشجویان دختر دانشگاه سلمان فارسی می‌رساند حوزه اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه در نظر دارد نسبت به پیش ثبت‌نام خوابگاه فاطمیه دختران دانشگاه آزاد برای ترم اول سال تحصیلی۱۴۰۴-۱۴۰۳ اقدام نماید.

لذا دانشجویان محترم متقاضی خوابگاه دانشجویی از تاریخ 23 مرداد 1403 لغایت 31 مرداد 1403 فرصت نام‌نویسی در اتوماسیون خوابگاه را دارند.

نکات حائز اهمیت در ثبت‌نام خوابگاه فاطمیه:

ـ از ترم آینده فقط به دانشجویان خوابگاه ژتون شام و صبحانه تعلق می‌گیرد.

ـ به دانشجویان بدهکار خوابگاه در ترم‌های قبل، خوابگاه تعلق نمی‌گیرد.

ـ پرداختی دانشجویان با توجه به ظرفیت اتاق‌های خوابگاه به شرح جدولی می‌باشد که به پیوست آمده است.

دانشجویان محترم عنایت بفرمایند موقع ثبت اعضای هم‌اتاقی، ظرفیت اتاق‌ها تکمیل شود، در غیر این ‌صورت اتوماسیون خوابگاه به صورت اتوماتیک نفرات را حذف یا جهت تکمیل ظرفیت اتاق‌ها، نفرات جدید را اضافه خواهد کرد.

ثبت دانشجویان در اتوماسیون خوابگاه به معنای ثبت نهایی تلقی نخواهد شد و ثبت نهایی پس از تایید حوزه دانشجویی و واریز هزینه خوابگاه می‌باشد.

دانشجویان می‌توانند جهت اطلاع بیشتر با شماره تماس ذیل تماس حاصل نمایند:

خانم قائدی: ۰۹۱۶۴۲۹۷۳۴۸

خانم فرهادی: ۰۹۳۸۴۷۰۹۹۳۴