فراخوان مناقصه عمومی دو مرحله‌ای طبخ و توزیع و تهیه مواد اولیه غذای دانشجویی

فراخوان مناقصه عمومی دو مرحله‌ای طبخ و توزیع و تهیه مواد اولیه غذای دانشجویی

فراخوان مناقصه عمومی دو مرحله‌ای

طبخ و توزیع و تهیه مواد اولیه غذای دانشجویی

دانشگاه سلمان فارسی کازرون در نظر دارد فراخوان قرارداد طبخ و توزیع و تهیه مواد اولیه غذای دانشجویی به شماره 2003060007000002 را از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت برگزار نماید.

کلیه مراحل برگزاری فراخوان از دریافت و تحویل اسناد فراخوان تا بازگشایی پاکت‌ها از طریق درگاه سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) به آدرس www.setadiran.ir انجام خواهد شد.

متقاضیان شرکت در فراخوان در صورت عدم عضویت در سامانه، نسبت به ثبت‌نام و دریافت گواهی امضای الکترونیکی (به صورت بر خط) برای کلیه صاحبان امضای مجاز و مهر سازمانی اقدام لازم را به عمل آورند.

مواعد زمانی:

ـ تاریخ انتشار فراخوان: روز چهارشنبه 5 مرداد 1403

ـ مهلت دریافت اسناد فراخوان: 8 شهریور 1403

ـ مهلت ارسال پیشنهادات: 19 شهریور 1403

ـ زمان بازگشایی پاکت‌ها: 20 شهریور 1403

حداقل امتیاز قابل قبول ارزیابی کیفی: 65 امتیاز

نوع و مبلغ تضمین شرکت در فرآیند ارجاع کار: ضمانت نامه بانکی به میزان 5 درصد مبلغ قرارداد.

اطلاعات تماس و آدرس دستگاه: کازرون، خیابان آیت‌الله طالقانی، دانشگاه سلمان فارسی کازرون

شماره تماس جهت پاسخگویی به سوالات مناقصه: 09176324298 و 09173222361