۰۶ شهریور ۱۴۰۳ | ۲۲:۲۹ کد : ۵۰۳ اطلاعیه ها

اطلاعیه پیش‌ثبت‌نام سرای دانشجویی پسران (سلمان فارسی)

به اطلاع دانشجویان پسر دانشگاه سلمان فارسی می‌رساند، حوزه مدیریت دانشجویی دانشگاه در نظر دارد نسبت به پیش ثبت‌نام خوابگاه‌ سلمان فارسی (پسران) برای ترم اول سال تحصیلی۱۴۰۴-۱۴۰۳ اقدام نماید. لذا دانشجویان محترم در صورت تمایل با رعایت نکات ذیل، می‌توانند در اتوماسیون خوابگاه ثبت‌نام نمایند.

از تاریخ 1 شهریور 1403 سامانه صندوق رفاه به آدرس refah.swf.ir  برای ثبت درخواست متقاضیان خوابگاه فعال می‌باشد.

ثبت درخواست خوابگاه در سامانه صندوق رفاه برای هر دو نیمسال اول و دوم به صورت پیش فرض فعال خواهد بود. لذا دانشجویانی که صرفاً برای نیمسال اول درخواست اسکان دارند، می‌بایست نسبت به غیرفعال‌سازی درخواست نیمسال دوم اقدام نمایند. لازم به ذکر است ثبت درخواست اسکان دانشجو، هیچگونه تعهدی برای اسکان توسط دانشگاه ایجاد نخواهد کرد.

کلیه دانشجویان ملزم به پرداخت نقدی اجاره بهای خوابگاه در ابتدای هر نیمسال تحصیلی می‌باشند که در صورت پرداخت در ۴۵روز ابتدای نیمسال تحصیلی مشمول ۱۰درصد تخفیف اجاره بهاء خواهند شد. لازم به ذکر می‌باشد در صورت عدم پرداخت اجاره بهای خوابگاه در زمان مقرر، هزینه خوابگاه با نرخ روز محاسبه خواهد شد.

دانشجوی ساکن خوابگاه دانشجویی مکلف است حداکثر ظرف مدت ۳۰روز از ابتدای ترم نسبت به تعیین وضعیت اسکان خود اقدام نمایند. چنانچه دانشجویی به هر دلیل پس از مهلت مقرر از سکونت در خوابگاه انصراف دهد، اجاره بهای کل ترم محاسبه و دریافت خواهد شد.

در صورت وجود ظرفیت خوابگاه دانشجویی، دانشجویان سنواتی با شرایط و نرخ نامه صندوق رفاه دانشجویان می‌توانند در سامانه خوابگاه ثبت‌نام نمایند.

ضمناً نرخ‌نامه اجاره خوابگاه پیوست اطلاعیه ارسال می‌گردد.

اداره خوابگاه‌های حوزه مدیریت دانشجویی