اطلاعیه شماره ۴ خوابگاه دانشجویی دخترانه فاطمیه

۱۱ شهریور ۱۴۰۳ | ۲۲:۰۱ کد : ۵۰۶ اطلاعیه ها
اطلاعیه شماره ۴ خوابگاه دانشجویی دخترانه فاطمیه

اطلاعیه شماره 4 خوابگاه دانشجویی دخترانه فاطمیه

ضمن عرض تسلیت به مناسبت رحلت حضرت رسول اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع)، با توجه به اینکه برخی دانشجویان فرم هم‌اتاقی را به‌صورت کامل تکمیل و ارسال ننموده‌اند و یا موفق به ثبت درخواست در مرحله پیش‌ثبت‌نام نشده‌اند، به اطلاع می‌رساند تا پایان روز دوشنبه مورخ 12 شهریور 1403 دانشجویان مهلت دارند با توجه به وضعیت اتاق‌های باقیمانده نسبت به تکمیل فرم هم‌اتاقی و ارسال آن اقدام نمایند، درغیر اینصورت سامانه به‌صورت خودکار نسبت به تکمیل ظرفیت اتاق‌ها و همچنین تخصیص اتاق اقدام می‌نماید که پس از آن غیرقابل تغییر می‌باشد.

نکات حائز اهمیت

1.  دانشجویان متقاضی خوابگاه می‌بایست بدهی سال گذشته خود را کامل پرداخت نمایند.

2.  دانشجویانی که بدهی خود را پرداخت ننموده باشند از ثبت‌نام نهایی حذف خواهند شد.

3. درصورتی که ظرفیت اتاق‌ها تکمیل نباشد، سامانه نسبت به ادغام درخواست‌های دانشجویان اقدام نموده و ظرفیت اتاق‌ها را تکمیل خواهد کرد.

4. ثبت‌نام نهایی دانشجویان محترم مشروط به پرداخت هزینه خوابگاه می‌باشد که زمان آن متعاقباً اعلام خواهد شد.

اداره خوابگاه‌های حوزه مدیریت دانشجویی