۲۶ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۸:۵۶ کد : ۵۱۱ اطلاعیه ها

با سلام و احترام

ضمن عرض تبریک به مناسبت ایام دهه وحدت و با تبریک به مناسبت فرا رسیدن آغاز سال تحصیلی جدید، به اطلاع دانشجویان محترم می‌رساند که برنامه غذایی هفته آینده (اول مهرماه الی ۵ مهرماه) در سامانه تغذیه بارگزاری شده و دانشجویان محترم می‌توانند نسبت به رزو غذایی اقدام نمایند.

سلف سرویس دانشگاه از روز یکشنبه تاریخ 1 مهرماه 1403 آماده خدمت‌رسانی به دانشجویان محترم می‌باشد. لذا توجه به نکات ذیل حائز اهمیت می‌باشد:

1. مهلت رزرو غذا ۲ روز قبل از هر وعده غذایی تا ساعت ۱۴ می‌باشد.

2. وعده صبحانه و شام صرفا برای دانشجویان خوابگاهی قابل رزرو می‌باشد.

3. دریافت غذا صرفاً در سلف سرویسی که غذا رزرو شده است امکانپذیر است و امکان تغییر سلف سرویس امکانپذیر نمی‌باشد.

4. ساعت توزیع غذای ناهار از ۱۱:۳۰ لغایت ۱۳:۳۰، شام از ساعت ۱۷:۳۰ لغایت ۱۹ می‌باشد.

5. وعده صبحانه همزمان با شام توزیع می‌شود.

6. غذای روز فروش درصورت موجود بودن از ساعت ۱۳:۳۰ توزیع می‌گردد. قیمت غذای روز فروش ۳۰ هزارتومان می‌باشد.

7.  سهم دانشجو براساس دستورالعمل استفاده دانشجویان از غذای دانشجویی وزارت علوم در طی سنوات عادی مجاز تحصیل (کاردانی چهار نیمسال، کارشناسی هشت نیمسال، کارشناسی ارشد چهار نیمسال و دکتری تخصصی هشت نیم سال) به تفکیک قیمت غذای پرهزینه، متوسط هزینه و کم هزینه به ترتیب 15 هزار تومان، 12هزار تومان و 7500 تومان تعیین می‌گردد.

8. سهم دانشجو از تأمین هزینه غذای دانشجویی برای نیمسال‌های اول و دوم سنوات اضافه مجاز دو برابر، برای نیم‌سال‌های سوم و چهارم سنوات اضافه مجاز، سه برابر و برای نیم‌سال‌های سـنوات اضافه مجاز بیش از چهار نیم‌سال، پنج برابر سهم دانشجوی سنوات عادی مجاز از تأمین غذای دانشجویی در طول سال تحصیلی تعیین گردید.

اداره تغذیه دانشگاه سلمان فارسی کازرون