۱۳ مهر ۱۴۰۳ | ۱۴:۵۸ کد : ۵۲۱ اطلاعیه ها

با سلام و احترام

به اطلاع دانشجویان محترم می‌رساند با توجه به اعلام جدول زمانبندی دریافت وام‌های دانشجویی توسط صندوق رفاه دانشجویان، توجه به نکات ذیل بسیار حائز اهمیت می‌باشد:

1.  ثبت درخواست وام دانشجویی صرفاً در سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان به نشانی http://refah.swf.ir صورت می‌پذیرد.

2. ارائه و ثبت اطلاعات سند تعهد محضری دانشجویی، توسط دانشجویانی که در نیمسال تحصیلی جاری برای اولین بار تقاضای دریافت وام‌های صندوق را دارند الزامی است.

3. ارائه گواهی کسر از حقوق برای دانشجویانی که مجموع وام‌های آنها بیش از ۱۲۰ میلیون تومان می‌باشد، الزامی است.

4. با توجه به محدودیت وام‌های تحصیلی و شهریه، لذا توجه به زمان درخواست با توجه به جدول زمانبندی، بسیار حائز اهمیت می‌باشد.

5. ثبت شماره حساب بانک تجارت و شماره شبا آن توسط دانشجویان متقاضی وام در سامانه یکپارچه صندوق الزامی است.

6. ارائه وام صرفاً به دانشجویان غیرشاغل با اولویت دانشجویان مستعد کم بضاعت انجام می‌پذیرد.

7. در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، وام ودیعه مسکن متأهلی به دانشجویان روزانه، نوبت دوم و شاغل به کار پرداخت می‌شود.

8. زمان درخواست وام‌های تحصیلی و ضروری 1 آبان 1403 لغایت 1 آذر 1403 می‌باشد.

9. زمان درخواست وام‌های ودیعه مسکن متاهلی از 1 مهر 1403 لغایت 1 آذر 1403 می‌باشد.

10. مبلغ گواهی کسر از حقوق برای دانشجویان متقاضی وام ودیعه مسکن متأهلی در شهرهای زیر ۵۰۰ هزار نفر جمعیت، ۱۵۰ میلیون تومان می‌باشد.

ضمناً جدول مبالغ و زمانبندی به پیوست ارسال می‌گردد.

اداره رفاه دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون