اظهارنامه واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون

۱۶ آبان ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۰ کد : ۶۹ اطلاعیه ها
اظهارنامه واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون

با سلام و احترام
عطف به مصوبه هشتاد وهفتمین جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا  مبنی بر لزوم از سرگیری آموزش حضوری در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در کوتاه ترین زمان ممکن، از آنجا که لازمه اجرای این تصمیم منوط به واکسیناسیون صد در صد دانشجویان می باشد.خواهشمند است این فرم را تکمیل نموده و تمامی اطلاعات خواسته شده را منطبق بر اطلاعات شناسنامه ، کارت ملی ، کارت دانشجویی و کارت واکسیناسیون دیجیتال خود دراین فرم اعلام نمایید.عدم تکمیل فرم اظهارنامه واکسن کرونا و یا عدم اقدام در این زمینه به دلیل غیر موجه، عوارض و تبعات جدی در فرایند تحصیلی به دنبال دارد.لازم به ذکر است تنها کسانی که هر دو دوز واکسن را دریافت نموده اند  می توانند در صورت حضوری شدن آموزش ها  به صورت حضوری ادامه تحصیل دهند. (با توجه به دستور وزارت علوم و ستاد ملی مدیریت کرونا شرط حضور در دانشگاه ها و برخورداری از خدمات دانشجویی از جمله سلف سرویس ودریافت هر دو دوز واکسن کرونا می باشد.)
جهت تکمیل فرم اظهارنامه واکسیناسیون دانشجویان ابتدا بایستی مطابق با ویدئوی ارائه شده از سوی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی با مرا جعه به لینک ( https://vcr.salamat.gov.ir/fa  ) مربوط به سامانه جامع سلامت اقدام به دریافت کارت واکسن دیجیتال خود نموده و لینک ارسالی از طریق سامانه پیامکی سامانه جامع سلامت را در نزد خود نگهداری کرده و از آن جهت تکمیل فرم اظهار نامه واکسیناسیون کرونا استفاده نمایید.لازم به ذکر است جهت سهولت در انجام فرایند تکمیل فرم اظهارنامه واکسیناسیون کرونا دو ویدئوی آموزشی قرار داده شده که اولین ویدئو مربوط به نحوه دریافت کارت واکسن دیجیتال و دیگری مربوط به نحوه تکمیل فرم اظهارنامه واکسیناسیون کرونا می باشد. تمامی دانشجویان می بایست فرم مربوطه را طبق دستورالعمل بیان شده تا روز پنجشنبه ۱۴۰۰/۰۸/۲۰ تکمیل نمایند.

لینک سامانه درخواست کارت واکسن دیجیتال

لینک فرم اظهارنامه واکسیناسیون کرونا ( مخصوص دانشجویان )

لینک آموزش دریافت کارت دیجیتالی واکسن

با آرزوی سلامتی و تندرستی