دکتر یحیی گردانی در جشن شب یلدای دانشجویی و تقدیر از دانشجویان برگزیدۀ آموزشی مطرح نمود

دانشجویان، صاحبان اصلی دانشگاه هستند

۰۲ دی ۱۴۰۴ | ۱۲:۱۰ کد : ۷۷۰ خبر اول
تعداد بازدید:۱۱۵
جشن یلدای دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون با حضور دکتر یحیی گردانی، رئیس دانشگاه، جمعی از اعضاء هیئت رئیسه، اعضاء هیئت علمی و دانشجویان این دانشگاه در سالن زنده‌یاد نصرالله مردانی برگزار شد.
دانشجویان، صاحبان اصلی دانشگاه هستند

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر یحیی گردانی طی سخنانی در این مراسم، با تبریک فرارسیدن شب یلدا، میلاد امام محمدباقر(ع) و فرارسیدن ماه مبارک رجب و همچنین میلاد حضرت مسیح، خطاب به دانشجویان گفت: دانشگاه متعلق به دانشجوست و بایستی در دستان شما باشد. شما دانشجویان سرمایه‌های واقعی دانشگاه و جامعه هستید. در مسیر توسعۀ جوامع، آنچه بسیار بیشتر از منابع مادی مورد نیاز است، منابع و نیروی انسانی موفق و توانمند است. چنین نیرو و سرمایه‌ای هم در دانشگاه پرورش می‌یابد؛ یعنی جایی که دانشجویان صاحبان اصلی آن هستند. 
رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون همچنین افزود: تجربه نشان داده کشورهایی دارای سرمایه واقعی هستند که توانسته‌اند در زمینۀ علم و دانش، پیشرو باشند. سازمان‌های آینده، سازمان‌های مبتنی بر دانش هستند. بنابراین بایستی با در نظر داشتن چنین چشم‌اندازی، در مسیر کسب علم و دانش قدم برداریم.
وی با تأکید بر لزوم تداوم علم‌اندوزی و متوقف نگذاشتن این مسیر در تمام طول زندگی، خطاب به دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون گفت: یادگیری هیچگاه متوقف نمی‌شود. تاریخ علم به ما نشان داده دانش پیشرفتۀ امروز، نادانی فرداست؛ بنابراین بایستی همواره در مسیر علم‌اندوزی و کسب معرفت و دانش، تلاش کنیم و در این مسیر گام برداریم. 
دکتر گردانی همچنین در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به نتایج بازخوردهای گرفته شده از دانشجویان و سایر مخاطب‌های دانشگاهی درخصوص فعالیت دانشگاه سلمان فارسی کازرون، نتایج به دست آمده را امیدبخش و توأم با بهبود دانست و ابراز امیدواری نمود تمام بدنۀ خانوادۀ بزرگ دانشگاه سلمان فارسی کازرون با تداوم مسیر در پیش گرفته شده بتوانند به چشم‌اندازها و اهداف در نظر گرفته شده برای اثربخش‌تر کردن دانشگاه دست یافته و دریچه‌های بیشتری از امید را گشوده و گام‌های مطلوب‌تری در جهت ارتقاء دانشگاه و دستیابی به جایگاه واقعی آن بردارند. 
در ادامۀ این برنامه، دکتر علی‌محمد محمودی، عضو هیئت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون به ارائۀ تاریخچۀ یلدا و بازنمایی آن در شعر و نثر فارسی پرداخت و اشعاری مرتبط با این آیین را خواند. 
اجرای مشاعرۀ دانشجویان برگزیدۀ این حوزه با مدیریت دکتر مهدی رستمی، مدیر فرهنگی دانشگاه، اجرای موسیقی، استنداپ‌کمدی و خوانش شعر و اجرای اشعاری در قالب هنرهای نمایشی از دیگر برنامه‌هایی بود که در این جشن دانشجویی برگزار شد. 
تقدیر از دانشجویان برگزیدۀ آموزشی دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز از دیگر برنامه‌هایی بود که در این مراسم اجرا شد. 
گفتنی است این برنامه از سوی کانون رسانه دانشگاه سلمان فارسی کازرون و با همکاری شورای صنفی، انجمن زبان و ادبیات فارسی، انجمن آموزش زبان انگلیسی، انجمن علوم مهندسی، کانون فیلم و عکس و با پشتیبانی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد. 
 


( ۲ )

نظر شما :