تقدیر وزیر علوم از نخبۀ دانشگاهی و خیّر خوابگاه‌ساز دانشگاه سلمان فارسی کازرون

۰۸ مرداد ۱۴۰۵ | ۰۹:۵۱ کد : ۸۶۱ خبر اول
تعداد بازدید:۱۸۲
دکتر حسین سیمایی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نشستی مشترک با حضور دکتر یحیی گردانی، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون و دکتر غلامرضا دهقان‌ناصرآبادی، نماینده مردم شریف شهرستان‌های کازرون و کوهچنار در مجلس شورای اسلامی، ضمن قدردانی از اقدام خیّرانه و نیک‌اندیشانۀ دکتر فریدون مهبودی در جهت احداث خوابگاه خیّرساز دانشگاه سلمان فارسی کازرون، با اهداء لوحی از این نخبۀ دانشگاهی، تجلیل و قدردانی نمود.
تقدیر وزیر علوم از نخبۀ دانشگاهی و خیّر خوابگاه‌ساز دانشگاه سلمان فارسی کازرون

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر سیمایی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، اقدام دکتر مهبودی در جهت ساخت این خوابگاه را موجب اعتلای بیشتر نظام آموزش عالی و کمک به پرورش و تربیت بهتر دانشجویان آینده‌ساز دانست و تأکید نمود این همراهی خداپسندانه، علاوه برآنکه نشانۀ نیت رحمانی دکتر مهبودی و تقویت زیرساخت‌های ضروری نهاد علم و فناوری است، برگ زرین دیگری را به کارنامۀ درخشان اقدامات نیک‌اندیشانۀ ایشان خواهد افزود. 
گفتنی‌ست دکتر فریدون مهبودی، چهرۀ دارویی سال 1403 کشور و از نخبگان برجستۀ دانشگاهی کازرون در سطح ملی و بین‌المللی است. وی دانش‌آموخته دکترای تخصصی ایمنی‌شناسی مولکولی‌ست و از اساتید برجسته مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی انستیتو پاستور ایران و رئیس شبکه بیوتکنولوژی پزشکی کشور بوده است. ایشان تاکنون گام‌های خیّرانۀ بسیاری در حوزه‌های آموزشی و دانشگاهی برداشته‌اند. یکی از برجسته‌ترین این اقدامات، احداث خوابگاه خیّرساز دانشگاه سلمان فارسی کازرون، به عنوان بزرگترین پروژۀ خیّرساز خوابگاهی در غرب استان فارس با زیربنای 2308مترمربع و در دو طبقه است. با افتتاح این خوابگاه که گنجایشی بیش از 200نفر دارد و پیش‌بینی می‌شود پیش از آغاز سال تحصیلی جدید به بهره‌برداری برسد، سرانۀ خوابگاهی دانشگاه سلمان فارسی کازرون افزایش پیدا کرده و خدمات مطلوب‌تری در این زمینه در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت. 


( ۵ )

نظر شما :