اطلاعیه شماره دو از سرگیری کلاس های حضوری دانشگاه سلمان فارسی کازرون ـ ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد

۱۷ فروردین ۱۴۰۱ | ۲۲:۴۹ کد : ۱۳۳ اطلاعیه ها

اطلاعیه  شماره 2 در خصوص از سرگیری کلاس های حضوری دانشجویان کارشناسی ارشد

با سلام

ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات دانشجویان گرامی در ماه مبارک رمضان به منظور برنامه ریزی جهت فراهم آوردن امکانات رفاهی مورد نیاز (خوابگاه، سلف سرویس و..) و رعایت پروتکل های بهداشتی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی می بایست در اسرع وقت نسبت به تکمیل اطلاعات خود و ثبت در سامانه به آدرس:

از تاریخ 20 فروردین 1401 تا 26 فروردین 1401 اقدام نمایند. ضمنا شایان ذکر است که دانشگاه در قبال ارایه خدمات رفاهی به دانشجویانی که در مهلت تعیین شده در این سامانه ثبت نام نکنند مسئولیتی ندارد.

اطلاعیه های بعدی متعاقبا اعلام خواهد شد.