نشست مشترک معاون وزیر علوم و جمعی از مسئولان وزارت عتف با هیئت رئیسه و مسئولان دانشگاه سلمان فارسی کازرون

۲۴ مهر ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۰ کد : ۱۹۴ خبر اول
دکتر هاشم داداش‌پور، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر مسعود گنجی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان و دکتر اردوان ارژنگ، معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور در دانشگاه سلمان فارسی کازرون، ضمن بازدید از زیرساخت‌های مختلف این دانشگاه، در نشستی با هیئت رئیسه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و جمعی از مسئولان این دانشگاه به گفتگو و تبادل‌نظر پیرامون خدمات دانشجویی و رفاهی دانشگاه سلمان فارسی کازرون پرداختند.

در این نشست دکتر غریب فاضل‌نیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، ضمن بیان برخی از دستاوردهای اخیر این دانشگاه به ویژه در راستای اعتلای هویت‌بخشی آن، به تشریح زیرساخت‌های مختلف موجود و در دست آماده‌سازی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در حوزه‌های خوابگاهی، سلف سرویس، فضاهای ورزشی و... پرداخت و خاطر نشان نمود: عدم برخورداری دانشگاه سلمان فارسی کازرون از خوابگاه ملکی، یکی از مشکلات دیرینه این دانشگاه بوده است که خوشبختانه با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و همت والای هیئت رئیسه، اعضاء هیئت علمی و همیاران علمی دانشگاه و پشتیبانی‌ها و حمایت‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با مدیریت فضاهایی که در اختیار داشتیم، اولین خوابگاه ملکی دانشگاه سلمان فارسی کازرون راه‌اندازی خواهد شد و ظرف روزهای آینده روند اسکان برخی از دانشجویان متقاضی خوابگاه که براساس ارزیابی‌های صورت گرفته، در اولویت هستند، آغاز می‌شود. علاوه بر این از ظرفیت خوابگاه استیجاری نیز برای اسکان برخی دیگر از دانشجویان استفاده خواهد شد.

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون همچنین با اشاره به توانمندی‌های مختلف این دانشگاه از جمله در حوزه‌هایی همچون مرکز مشاوره که علاوه بر ارایه خدمات پایدار به دانشجویان و مجموعه شهرستان، چندین مرتبه در سطح کشور نیز مورد تقدیر قرار گرفته، بر توجه ویژه مردم شهرستان کازرون به دانشگاه سلمان فارسی کازرون و مطالبه آنها مبنی بر توسعه این دانشگاه و افزایش سطح خدمات مطلوب آن تأکید نمود و خاطر نشان کرد: برای تقویت حمایت‌ها از دانشگاه سلمان فارسی کازرون، هم گام‌های لازم برای راه‌اندازی بنیاد حامیان را در حوزه جذب خیّرین برداشته‌ایم و هم تعاملات متعددی با مسئولان مربوطه در وزارت عتف داشته‌ایم و امیدواریم با تقویت حمایت‌ها و توجه ویژه به پیشنهادهای مطرح شده از سوی دانشگاه، بتوان در مسیر توسعۀ خدمات مطلوب به دانشجویان و جامعه، همچنان رو به جلو حرکت کرد.

دکتر هاشم داداش‌پور، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان نیز در این نشست، ضمن مثبت ارزیابی نمودن اقدامات انجام شده، با اشاره به جایگاه ارزشمند خیّرین به ویژه در حوزه نظام آموزش عالی کشور، خاطر نشان نمود: اگر همۀ مجموعه‌های شهرستان کازرون پای کار بیایند، اتفاق‌های مبارکی درحوزه دانشگاه رخ می‌دهد؛ از جمله با حضور خیّرین می‌توان شاهد رشد بیشتری بود، کمااینکه در برخی دیگر از دانشگاه‌های هم‌سطح دانشگاه سلمان فارسی کازرون، شاهد هستیم حضور خیّرین توانسته است دستاوردهای زیادی را برجای بگذارد. وزارت علوم علاوه بر اقدامات جاری خود، با سیاست‌گذاری‌های متعدد تلاش نموده روند فعالیت خیّرین را در عرصه آموزش عالی را تسهیل نماید چراکه مطئمناً حضور خیّرین می‌تواند در پیشبرد سریع‌تر کارها، اثرگذار باشد.

در این نشست حجت‌الاسلام شهریاری‌پور، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز طی سخنانی بر لزوم توجه ویژه به این دانشگاه به عنوان نهادی علمی در شهرستان انقلابی کازرون که سهم قابل توجه‌ای در عرصه‌های مختلف انقلاب اسلامی داشته، تأکید نمود و ابراز امیدواری کرد با همت همۀ دستگاه‌های ذی‌ربط بتوان شهرستان کازرون و دانشگاه آن را به جایگاهی که شایسته آن است، رساند.

در ادامۀ این نشست، سایر شرکت‌کنندگان به بحث و تبادل‌نظر پیرامون چگونگی افزایش حمایت‌ها و تسهیل روند ارائه خدمات دانشجویی و رفاهی دانشگاه سلمان فارسی کازرون پرداختند.

پس از برگزاری این نشست، شرکت‌کنندگان از مجموعۀ در دست آماده‌سازی خوابگاه دانشگاه سلمان فارسی کازرون و ابنیه در دست احداث آن همچون حمام و آشپزخانه بازدید نمودند و با حضور در پردیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون از ساختمان‌های دانشکده علوم پایه و سلف سرویس نیز بازدید کردند.

گزارش تصویری این بازدید را می‌توانید با کلیک بر روی این لینک مشاهده نمایید.